
Лікувальний Чай з кульбаби 160г (40х4г)
- Немає в наявності
180 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- +380 (96) 164-35-32Киев Стар Менеджер
- +380 (93) 916-54-58Лайф Менеджер
Склад: коріння кульбаби
Хімічний склад: У коренях виявлено тараксол, тараксастерол, так само стерини до 24% інуліну, до 2-3 % каучуку, жирне масло, органічні кислоти, смоли, інулін, віск та ін
Основні властивості: Кульбаба відноситься до рослин , що містять гіркоти. Застосовують його для підвищення апетиту і поліпшення травлення. Рефлекторне дію препаратів кульбаби здійснюється шляхом подразнення смакових рецепторів язика і слизової оболонки ротової порожнини, що веде до порушення харчового центру, а потім до посилення секреції шлункового соку і секреції інших травних залоз.
Біологічно активні речовини кульбаби володіють деякими жовчогінними, діуретичні, спазмолітичні, проносними властивостями.
Фармакологічні властивості:
Шлунково - кишкове
жовчогінний
сечогінну
спазмолітичну
проносне
ендокринне
Показання до застосування: Застосовують як гіркоту для поліпшення апетиту і спазмолітичний, протизапальний засіб при порушеннях травлення (хронічних гастритах, ентеритах, колітах, виразковій хворобі шлунка і 12-палої кишки). Має жовчогінну та сечогінну дію. Чинить проносний ефект при запорах.
Спосіб приготування: Близько 10 г (1 столова ложка) сировини поміщають в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянка) гарячої кип'яченої води, закривають кришкою і нагрівають у киплячій воді (на водяній бані) 15 хв, охолоджують при кімнатній температурі протягом 45 хв, проціджують, залишок віджимають. Обсяг отриманого настою доводять кип'яченою водою до 200 мл Приготовлений настій зберігають у прохолодному місці не більше 2 діб.
Спосіб застосування: Приймають у теплому вигляді по 1/3 склянки 3-4 рази за 15 хвилин до їжі. Перед вживанням збовтувати.
Протипоказання: Індивідуальна непереносимість.
Вага 160г (40пак по 4г)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 180 ₴