Продавець Био-сайт "Наш Восток" розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3007 відгуків

З 23.02.22 магазин працює в обмеженому графіку, Всі замовлення прийматимемо та відправлятимемо найближчим часом. Час відправлення уточнюйте по тілу

+380 (95) 670-44-62
+380 (96) 164-35-32
+380 (93) 916-54-58
Одесса, Харьков, Черкассы, Житомир, Тернополь, Луганск, Винница, Николаев, Суммы, Черновцы, Хмельницк, Макеевка, Львов, Симферополь, Хмельницкий, Ивано-Франковск, Ужгород, Киев, Украина, Овидиополь, Україна
Біо-магазин "Наш Схід"
Кошик
Ягоди годжі Китай натуральні 75г

Ягоди годжі Китай натуральні 75г

  • Немає в наявності

90 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

+380 (95) 670-44-62
МТСМенеджер
  • +380 (96) 164-35-32
    Киев Стар Менеджер
  • +380 (93) 916-54-58
    Лайф Менеджер
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ягоди годжі Китай натуральні 75г
Ягоди годжі Китай натуральні 75гНемає в наявності
90 ₴/упаковка
+380 (95) 670-44-62
МТСМенеджер
  • +380 (96) 164-35-32
    Киев Стар Менеджер
  • +380 (93) 916-54-58
    Лайф Менеджер
Опис
Інформація для замовлення

Характеристики товару

  • Вага200 г
  • Вид Ягоди годжі
  • Країна-виробник Китай
  • Паковання  пак
Енергетична цінність 305 ккал
Білки 14 г
Жири 4 г
Вуглеводи 46 г
Умови зберігання За t від 0 °C до 25 °C (±5 °C) у сухому місці. Не допускати потрапляння прямих сонячних променів.
Термін зберігання 12 місяців

Ягоди годжі, по-іншому відомі як китайський барбарис, припиняє бути екзотикою й широко застосовуються в корисних дієтичних стравах. 

Головна перевага цього корисного сухофрукту — багатий на антиоксиданти склад, який дає змогу застосовувати його для схуднення та профілактики захворювань серцево-судинної системи.

В інтернет-магазині "iWAY" ви можете дешево купити цей сухофрукт. Ми пропонуємо замовити їх онлайн за низькою ціною зі швидкою доставкою як гуртом, так і в роздріб.

Цей сухофрукт використовується в приготуванні корисного чаю, популярного в китайській кухні завдяки високому вмісту антиоксидантів і корисних речовин. 

Корисні речовини в складі та їхні лікувальні якості

Застосування ягід годжі не закінчується чаюми для схуднення та приготуванням смачних страв. Цей плід замовляють як протизапальний засіб завдяки високому вмісту вітаміну С. У цьому плоді міститься в 500 разів більше цього вітаміну, ніж в апельсині за нижчої вартості ягоди.

Крім того, цей суперфуд відомий як джерело заліза — елемента, який, за відгуками лікарів, необхідно щодня вживати для профілактики анемії та захворювань серцево-судинної системи.

Інші переваги цих плодів:

  • зміцнюють стінки судин, мають протизапальні властивості;
  • нормалізують тиск;
  • знижують рівень цукру в крові;
  • сприяють схудненню.

Смакові якості цього суперфуду знайшли йому широке застосування в кулінарії.

Ягоди годжі вважаються «супер'їжею». Вони є нашим улюбленим інгредієнтом у смузі та вівсяних мюслі. Що ж такого особливого в цих червоних ягодах?

Плоди годжі, також відомі як плоди Дерези звичайної (лат. Lycium barbarum) або вовчі ягоди, використовувалися в Азії щонайменше протягом 2000 років як звичайна частина дієти. У китайській народній медицині плоди годжі відомі своїми властивостями покращувати зір, зміцнювати імунітет та уповільнювати старіння. З цим важко не погодитись, адже, як і більшість ягід, годжі містить дуже багато антиоксидантів.

Ягоди годжі є багатим джерелом фітохімічних речовин, вітамінів та мінералів. Найбільш цінні для нас: вітамін А, В12 та С, залізо й цинк. Також цей рослинний продукт містить досить велику кількість білків та аж 18 амінокислот. А ще ягоди годжі багаті на клітковину, що робить їх ідеальним засобом для профілактики захворювань кишківника, ожиріння, серцево-судинних хвороб, раку та діабету.

Оскільки на початку XXI століття про користь годжі масово заговорили у Західному світі, сучасна наука почала досліджувати їх вплив на здоров'я людини. На сьогодні існує понад 200 опублікованих досліджень, присвячених ягодам годжі. Виняткове число, як для звичайної ягоди, чи не так?!

Нижче представляємо п'ять найбільш вагомих причин включити ягоди годжі до вашого раціону:

  1. Поліпшення зору. Ягоди годжі містять багато каротиноїду під назвою зеаксантин. Зеаксатин здебільшого накопичується в частині ока, яка називається жовта пляма та захищає її від пошкодження. Саме жовта пляма відповідає за наше чітке бачення. Дієта з великою кількістю зеаксантину може знизити ризик дегенерації жовтої плями, що є головною причиною сліпоти. Зеаксантин присутній у невеликих кількостях у багатьох овочах та фруктах, але ягоди годжі вважаються його найвідомішим природним джерелом! Полісахариди, які містяться у плодах годжі, також мають потенційний захисний ефекти для очей. Вони захищають гангліозні клітини сітківки - нервові клітини, які передають інформацію від ока до мозку, а також фоторецептори у сітківці - колбочки та палички, які реагують на світло.
  2. Збереження молодості шкіри. Антиоксидантні та протизапальні властивості полісахаридів у плодах годжі здатні створити в клітинах шкіри захисний бар'єр перед надмірним ультрафіолетовим випромінюванням сонця. Про це свідчать результати досліджень китайських науковців з Медичного університету Гуанчжоу. Отже, вживання маленьких червоних ягід годжі допоможе вберегти вашу шкіру від передчасної появи зморшок.
  3. Здоров'я мозку та хороша пам'ять. Полісахариди в цій супер'ягоді можуть захистити мозок від деяких пошкоджень, зокрема пов'язаних з хворобою Альцгеймера. Усе той же каротиноїд зеаксантин, накопичуючись в мозку, здійснює захисну функцію. Ягоди годжі можуть навіть стимулювати збільшення кількості нервових клітин, що поліпшує здатність до навчання та запам'ятовування.
  4. Зміцнення імунітету. Вважається, що полісахариди, які містяться у годжі, «модулюють» імунну систему. Це означає, що вони допомагають організму протистояти мікробам та інфекціям, а ще посилюють імунну відповідь для запобігання алергії. Ягоди годжі також є багатим джерелом аскорбінової кислоти (вітаміну С) - найважливішої поживної речовини для нашої імунної системи. А оскільки вітамін С є водорозчинним, наш організм його не депонує. Відповідно, нам слід потурбуватися про регулярне надходження цього вітаміну в необхідній кількості з їжею.
    Опубліковане в Швейцарії дослідження імунної дії ягід годжі, виявило, що літні люди, які вживали добавку з ягід годжі, мали більш сильну відповідь імунної системи на вакцину від грипу, у порівнянні з тими, хто вживав плацебо. Тобто, приймання добавки годжі сприяло кращому захисту від інфекції.
  5. Підтримка здорового рівня енергії в тілі. Остання, але, звичайно, не менш важлива властивість ягід годжі - підтримання високого рівня енергії та протидія виснаженню. За деякими свідченнями регулярне вживання соку з ягід годжі, дозволяє відчути приплив енергії в тілі та зменшення втоми протягом дня.

Ягоди годжі не викликають будь-яких серйозних побічних ефектів, проте їсти їх слід в міру. Рекомендована щоденна кількість сухих ягід становить 10-15 грамів, що дорівнює 3-4 чайним ложкам.

Фітохімічні речовини, які містяться в плодах годжі можуть взаємодіяти з лікарськими препаратами. Тому, якщо ви приймаєте ліки проти алергії, діабету або порушень артеріального тиску, слід обов'язково проконсультуватися з лікарем або фармацевтом щодо доцільності вживання ягід годжі.

Окрім оздоровлювальних властивостей, ці ягоди мають чудові смакові якості. Найпростіше їх споживати в сухому вигляді. Вони стануть ідеальним доповненням до ваших супів та салатів, рисових каш, желейних десертів, йогуртів, ранкових смузі, а також випічки. Плоди годжі можна використовувати для приготування напоїв у вигляді чаю, соку або компоту. Спробуйте та переконайтесь самі у суперсилі ягід годжі!

 

  • Ціна: 90 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner