Чай Пуер Шу Синьхуей Сяоцинган В мандарині (250 г упак)
- В наявності
630 ₴/упаковка
- +380 (96) 164-35-32Киев Стар Менеджер
- +380 (93) 916-54-58Лайф Менеджер
Дуже незвичайний варіант оформлення Шу Пуеру для тривалої витримки та заварювання — у шкірці цілого мандарина. Завдяки тому, що з підваленого плода видаляють м'якуш, а на її місце трамбувають підготовлений чай, подальша сушарка допомагає всім ефірним оліям і цінним речовинам зі шкірки фрукта перейти в чайне листя. Це робить смак напою особливо багатим і насиченим.
Під час заварювання шкірку не видаляють, вона додає до основного оксамитно-терпкому букету пуеру свої яскраві та зухвалі цитрусові нотки, дає легку гіркуватість і відчутнішу солодкість. Посмак чаю теж солодкуватий, у ньому присмак мандарина відчувається навіть сильнішим, ніж під час чаювання.
Пуер у мандарині — це незвичайний, новий чай, який стає дедалі популярнішим у Китаї. Його цікаво заварювати та цікаво пити. І, на відміну від багатьох некласичних чаїв, тут усе лише натуральне. Натуральний пуер і натуральний мандарин. Жодних штучних ароматизаторів.
Бренд Хачігоанг Кінг, Ченсян. Китай
Назва «Пуер у мандарині» варто розуміти буквально, тому що це саме і є Пуер у мандарині. Під час виготовлення цього чаю береться: непресований молодий Шу Пуер (25 грамів) і мандарин (1 штука). Потім із мандарина зрізається капелюшок. Далі, спеціальним інструментом, схожим на ложку, тільки з гострими краями, з мандарина виймається м'якоть
І в порожній мандариновий мундир засинається Пуер. Зверху він прикривається капелюшком і вирушає в просмакову шафу на кілька годин, де висихає й підвищується.
Спосіб заварювання.
1. Для заварювання підійде гайвань, колба або глиняний чайник.
2. Посуд необхідно обдати окропом для того, щоб прогріти.
3. Сухий заварювання покласти 5-7 грамів.
4. Залити водою 100 градусів. Час першого заварювання становить максимум 1 хвилина.
5. Перву заварку обов'язково злити, оскільки вона призначена для промивання чайного листа та його розкриття.
6. Подальші заварки мають бути по 30-40 сек. Заварювати чай можна до 7-8 разів.
Вага 1 пак 250 грамів (25-25 шт.)
- Ціна: 630 ₴/упаковка