Продавець Био-сайт "Наш Восток" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1347 відгуків
+380500758481
+380500758481
+380961643532
УкраїнаОдеська областьОвидиопольОдесса, Харьков, Черкассы, Житомир, Тернополь, Луганск, Винница, Николаев, Суммы, Черновцы, Хмельницк, Макеевка, Львов, Симферополь, Хмельницкий, Ивано-Франковск, Ужгород, Киев, Украина
Био-магазин "Наш Восток"
Кошик
Ефірне масло троянди 10мл
влево
  • Ефірне масло троянди 10мл, фото 2
  • Ефірне масло троянди 10мл, фото 3
вправо

Ефірне масло троянди 10мл

  • Немає в наявності

90 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн.

+380500758481
МТС
  • +380961643532
    Киев Стар
  • +380939165458
    Лайф
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Ефірне масло троянди 10мл
Ефірне масло троянди 10млНемає в наявності
90 грн.
+380500758481
МТС
  • +380961643532
    Киев Стар
  • +380939165458
    Лайф
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

100% Ефірна олія.
Об'єм 10 мл
Виробництво Китай


Омолоджуючу, антиоксидантну, регенеруючу.
Стимулює мікроциркуляцію,
відновлює гормональний фон.
Протиалергічну, гепатотропну.


ТЕРАПЕВТИЧНІ ПОКАЗАННЯ:
• Троянда усуває гіпотрофіческіе риніти, втрату нюху, поворотні отити.
• Надає загальне омолоджуючу, антиоксидантну, відновлюючу, геропротекторное, онкопротекторний дію.
• Усуває спазми судин головного мозку, усуває явища вегетосудинної реакцій, вазомоторних розладів - нудоту, слабкість, мігрень, головні болі, запаморочення.
• Надає антисклеротичну, ангіотонічна, сосудоукрепляющее дію.
• Нормалізує артеріальний тиск, усуває спазми судин, стимулює коронарний кровообіг, нормалізує ритм серцевих скорочень.
• Відновлює гормональний фон.
• Оптимізує роботу органів травлення, чинить помірну жовчогінну, гепатотропну дію, стимулює перистальтику кишечника, усуває явища дискінезії.
• Очищає і відновлює органи шлунково-кишкового тракту, усуває явища дисбактеріозу.
• Оптимізує гемодинаміку, мікроциркуляцію, нормалізує водно-сольовий баланс організму.
• Активне протизапальний засіб при урогенітальних інфекціях (цистити, уретрити, кольпіти, білі).
• Усуває ПМС, альгодисменорею, гиперменорею, клімактеричні розлади.
• Ефективно при аднекситі, сальпингоофорит, ендометріозі, простатиті, аденомі передміхурової залози.
• Усуває фригідність та імпотенцію.
• Еротичний стимулятор.

КОСМЕТИЧНІ ПОКАЗАННЯ:

• Масло Троянди омолоджує шкіру, стимулює енергетичний апарат клітини, синтез АТФ і колагену.
• Розгладжує зморшки, підвищує тургор, пружність, еластичність шкіри, контурирует овал обличчя.
• Регенеруючу, протизапальну засіб, ефективний при бактеріальних, вірусних, атопічних дерматитах, нейродермітах.
• Розсмоктуючу дію зменшує прояв рубців на шкірі, стрий.
• Протиопіковий, антикуперозное, антиварикозное.
• Масло Троянди для особи - освіжає колір обличчя, усуває набряклість, тіні під очима.
 

Отримання: водно-парова дистиляція і анфлераж пелюсток Rosa damascena (сімейство розоцвітих).
Ефірне масло: щільне, текуче, летку, з легким солом'яним або зеленуватим відтінком. При зберіганні в холодному приміщенні можливо помутніння масла (желеподібна консистенція) через утворення стеароптенов.
 

Аромат Троянди: димно-квітковий, органний, медово-таниновый, з відтінком сіна, тютюну і карамелі.


Історичні дані & незвичайне дію: стародавні вчені винайшли субстанцію «айтар», еліксир молодості і довголіття, знайшовши гармонію «інь і ян», – це була троянда в суміші з сандалом. Вмивання з трояндою ніколи не дозволяли набряків і тінями під очима проявитися на жіночому обличчі. У психіатрії була популярна «рожева проба»: на браслетную область зап'ястя наносили масло троянди і визначали аромат: у істероїдних особистостей в ароматі завжди переважала кислинка, у психопатичних типів, меланхоліків, людей, що страждають маніакально-депресивними станами, аромат ставав «цукровим» (дуже солодкий), а у людей з сильною волею і характером в ароматі переважали танінові ноти. Здавна вважався аромат розкоші, покровителем богеми. У духовних практиках вважається носієм енергії Нірвани.


Психоемоційна корекція: Троянда усуває почуття образи, «зацикленість» на своїх проблемах, нав'язливі думки, комплекс неповноцінності. Сприяє розвитку абстрактного мислення і почуття гумору. Антидепресант, усуває наслідки стресу, підвищує працездатність. Нормалізує сон: усуває гіпо - і гіперсомніі, нічні страхи, страхітливі сновидіння.
 

Побутове застосування: Троянда - вишукані прянощі в кулінарії (ароматизація алкогольних і безалкогольних напоїв, десертних страв). Цінний компонент парфумерії, володіє також фіксують якостями. Вишукана ароматизація тютюну і меду.
Зберігання: в захищеному від прямих сонячних променів прохолодному місці. Берегти від дітей і відкритого вогню.

Термін зберігання при дотриманні герметичності упаковки – більше 10 років. При загусанні рожевого масла флакон слід трохи підігріти

QQ截图20140702152440

Застосування рожевого масла

Для догляду за шкірою обличчя рожеве масло добре буде додавати в будь-яку натуральну і домашню косметику. Це можуть бути власноруч приготовані креми, маски, лосьйони чи тоніки.
Зі сторінки Рецепти масок ви без праці знайдете різні рецепти народних косметичних засобів, і, підібравши найбільш підходящі для своєї шкіри, додавайте до складу ефірна олія троянди. (Для якої шкіри особливо рекомендується застосування рожевого масла, читайте вище).
Зразкові пропорції додавання рожевого масла – це 2-3 краплі на 1 склад крему або маски для обличчя, і близько 10-ти крапель на 1 склянку тоніка або лосьйону.
Щоб масло можна було відміряти по краплях, його необхідно тримати при кімнатній температурі.

Знову ж таки, як ви вже, напевно, в курсі, у домашньому догляді за обличчям можна використовувати не тільки натуральні маски і креми, але і рослинні масла.
Зі сторінки Косметичні масла ви знайдете докладну інформацію про найпоширеніші види таких масел, і, звичайно ж, про способи їх застосування. Так ось в ці масла теж можна (і потрібно) додавати ефірна олія троянди, приблизно 2 краплі на 1 ст. ложку рослинної олії. І потім вже отриману суміш використовувати як маски для обличчя, або ж замість крему для особи, і для шкіри навколо очей.

Тепер трохи про застосування рожевого масла у догляді за шкірою навколо очей:
Аналогічним чином його можна додавати в креми і маски для шкіри повік, рецепти яких ви знайдете зі сторінки Догляд за шкірою навколо очей.
Додавайте не більше 2-х крапель ефірного масла троянди на 1 склад крему або маски для повік.

Ну і наостанок про застосування масла троянди при захворюваннях шкіри:
Так, наприклад, якщо у вас вискочив герпес на губах, ефективно буде змащувати його невеликою кількістю чистого ефірної трояндової олії по 3-4 рази в день.
При псоріазі, екземі, алергічних дерматитах, нейродермітах і це масло добре буде змішувати з мазями, рекомендованими для лікування цих шкірних хвороб. На 1 разову частину мазі береться 1 крапля масла троянди.

Застереження: Як і всі інші ефірні масла, рожеве масло можна використовувати для шкіри особи в чистому вигляді, оскільки це може спричинити вельми неприємні реакції шкірного покриву. Тому його застосування можливе лише у сумішах з іншими косметичними засобами.
Також вкрай небажано використання масла троянди в період вагітності.ить в ємність з теплою водою – 40-50◦С).

B1B2B3B4B5B6Q1Q2

Q3Q4Q5Q6Q7Q8q9Q10

Q11Q12Q13

Основні
Об`єм10 мл
Вид ефірного маслаТроянда
Упаковка засобу  Скляна пляшка
Країна виробникКитай
  • Ціна: 90 грн.